Mario kart 8

Super Mario

Alla har vi väl någon gång spelat Super Mario när den kom. Nu har det kommit en uppdatering på den populära spelserien, Mario kart 8.

Som vanligt är det den välkända karaktären Lugi som möter Mario på banan. I spelet kör man kartlopp med de kända Super Mario karaktärerna som förare. Under loppet ska man försöka plocka upp lådor som ger bonusar och extra föremål som kan behövas. Ju längre man kommer efter banan desto sämre är innehållet i lådorna och den som ligger sist får mycket mer spännande föremål för att kunna ta sig tillbaka till täten igen.

Banorna varvas mellan vackra miljöer till mer spektakulära miljöer och man kan även i dessa spel köra vissa delar gravitationslös, det vill säga på väggar och tak. Banorna känns fräschare och mer designade än tidigare spelen. Även grafiken är förbättrad i den nya versionen och styrningen på bilarna är väldigt följsamma.

Mario kart 8 är helt klart en förbättring av grundspelet och gillar du Super Mario och hans vänner är detta ett spel att lägga in på inköpslistan!