Om oss

Vi vill ta tillfället i akt och berätta lite om oss och sidan nu när du ändå är här! Den här sidan är för att vi älskar spel och underhållning! Vi vill berätta för nybörjare vad som finns där ute, hur man får ta på det och hur man använder det.

Men sidan är också för dem som redan har fått smaka på internets utbud och helt enkelt vill lära sig lite mer eller något nytt.

Sidan styrs av tre personer och vi kommer försöka uppdatera så ofta vi hinner:

Jacob älskar nätspel. Han har spelat spel sedan han kunde greppa saker och samlat på sig en databank av spelkunskaper. Han är en allätare som lika gärna spelar ett litet Flashspel eller är vaken hela natten med Skyrim.

Tina är lite av sportfanatiker. Hon har spelat fotboll, innebandy och även provat på att köra rally. Under skoltiden gjorde hon inte mycket att än att träna och titta på sport. Det har lett henne till betting och odds. Och sidor med odds har ofta casinoalternativ vilket har gjort att hon är riktigt höjdare på poker och slots också.

Hugo kan hemsidor och älskar nätunderhållning. Medan Jacob spelar och Tina satsar pengar, sitter Hugo och länkar roliga Youtube-klipp och artiklar. Han kan varje vrå av nätet som baksidan av handen och har huvudansvaret för Gamemania.

Om du vet något roligt, spännande eller fantastiskt som vi borde ta upp på sajte, kan du fylla i kontaktforumläret längst ned på sidan.

Hoppas ni gillar sidan och tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller förslag!

/ Jacob, Tina & Hugo